Felismernéd őket az utcán? Sikeres nők smink nélkül
2022. október 28. írta: Göcző Nóra blogger

Felismernéd őket az utcán? Sikeres nők smink nélkül

Mindenki tudja, hogy a hírességekről megjelenő közösségi média képek jelentős része retusált, de legalábbis jól beállított. A szépségkultusz sosem látott magasságokban szárnyal napjainkban. Mindenki igyekszik a legszebb oldalt mutatni a követőinek, ebben a világsztárok a legnagyobb szakértők, ahogy a cikkben szereplő képeken is látszik.

A smink erejét már évezredek óta használják a nők. De milyen arc néz vissza ránk a tükörből, amikor lemossuk magunkról a festéket? Néha egészen megdöbbentő a különbség. Én továbbra is azt vallom, hogy minden nő szép, a maga természetességében is gyönyörű. Épp ezért érdemes olykor a smink alá nézni, hogy tudatosuljon bennünk: a leghíresebb nők sem pont úgy néznek ki, ahogy a média megmutatja őket nekünk.

Lady Gaga

optimized-gaga.png

Forrás: doctoreport.com

Lady Gaga egy igazi átváltozóművész, erre építette karrierje jelentős részét, főleg az első években. Ma már jóval visszafogottabb, de egyediségét ezzel együtt sem vesztette el. Az énekesnő az elmúlt 15 évben képes volt számtalan alkalommal megújulni és reméljük, így lesz ez még nagyon sokáig.

Egyszer-kétszer azonban nála is eljött az a pillanat, amikor betekintést engedett a valóságba. Ilyen pillanatában készülhetett az a szelfi is, amelyen kócos hajjal, smink és ékszerek nélkül látható. 

Cardi B

optimized-cardi.png
Forrás: doctoreport.com

Cardi B amerikai énekesnőre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy unalmas lenne. Sokak szerint az évtized legnagyobb sztárja lesz a Grammy-díjas bronxi rapper, aki szókimondó stílusával rohamosan növő rajongótábort gyűjtött magának már eddig is.

Cardi egy igazi példakép, aki a gyermekkori szegénység és a borzalmas családi háttér ellen menekülve, önmagát építette és saját erejéből tudott kitörni abból a világból, amit egyetlen kislánynak sem lenne szabad megismernie.

Most a karrierje mellett az anyaságra összpontosít. No, és persze folyamatosan gyarapítja különleges autó gyűjteményét, amelyben van már egyedi Lamborghini, McLaren, Rolls Royce, Bentley és Maserati is, bár továbbra is csak polgárpukkasztó fotózkodásra használja a négykerekű csodákat, mert jogosítványa nincs. 

Jessica Simpson


optimized-simpson.jpg

Forrás: Instagram

Jessica Simpson énekesnőként lett ismert, ma már inkább üzletasszonyi mivolta határozza meg az életét. Divattervező és modell, akin nem fog az idő (1980-ban született). Volt időszak, amikor a média szexszimbólumként emlegette, még akkor is, amikor bejelentette: nem fog szexuális életet élni, amíg oltár elé nem vezetik. 

A bulvárlapok azonban nem kímélték, amikor 2009-ben jelentős plusz súlyt szedett magára. Sajnos ő is megtapasztalhatta, milyen az, amikor a média valakit az egekbe emel, majd a sárba taszít, ahogy történt ez számos más híres nővel az elmúlt évtizedekben. Mostanra azonban Jessica magabiztos és céltudatos nő lett, aki kijelölte a határait és saját maga irányítja a sorsát.  

Drew Berrymore


optimized-db.png

Forrás: stylesatlife.com

Ha valaki, akkor Drew Berrymore valóban a kamerák előtt éli az élet, amióta az eszét tudja. Vagy talán még korábban kezdte, ahogy mondani szokta magáról a színésznő.

Drew visszavonult Hollywoodból, de jelenleg is pezsgő közösségi média életet él. Saját produkciós cége és show műsora van, rendszeresen posztol az Instagramon, blogol, úgy érezhetnénk, hogy élete szinte minden rezdülését a rajongók elé tárja.

2016-os válása óta a magánéletét két gyönyörű lánya tölti ki, nem is keresi férfiak társaságát. Egy igazi életvidám, egyedülálló anyuka, aki élvezi az élet minden pillanatát és nem fél megmutatni, milyen az arca, amikor nem vörös szőnyegen pózol a fotósok előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruzseskarrier.blog.hu/api/trackback/id/tr4617964822
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása